Wie zijn wij

ProKun Administratie en Advies is opgericht door eigenaar Rowan Kun en is gevestigd in Tiel. Rowan Kun heeft ruime ervaring bij diverse administratie- en accountantskantoren, daarnaast is hij gecertificeerd belastingadviseur (RB).

Als ondernemer blijf je in beweging, ProKun is hier graag onderdeel van en ondersteunt uw onderneming om vooruit te denken. Bij ProKun staat de klant centraal en wordt er vanuit die positie gehandeld. Bereikbaarheid en persoonlijke communicatie zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Door proactief te adviseren, gaan we op zoek naar de hoogst haalbare resultaten.

rowan

Het Register Belastingadviseurs (RB)

Het Register Belastingadviseurs (RB) telt circa 6.700 leden van de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij de RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.