Anderen over ProKun

Waarom kiezen klanten voor ProKun Administratie en Advies?

Wij geloven in een betrokken en persoonlijke relatie met onze klanten om u zo van advies op maat te voorzien, advies waar u wat mee kan.
Graag werken wij mee aan het succes van uw onderneming!

Contact

Schoonmaakbedrijf het Zwaantje

Rowan is een betrouwbare, communicatieve boekhouder. Hij is iemand die altijd zijn afspraken nakomt en enorm goed kan meedenken wanneer zich een financiële kwestie afspeelt.

Eén van zijn fijnste eigenschappen is dat hij ingewikkelde materie helder kan uitleggen. Al met al een top boekhouder, die weet hoe de vork in de steel zit!

Schoonmaakbedrijf het Zwaantje

Eefke Postma

Het geeft een ondernemer zoals ik zoveel rust en creatieve ruimte, alleen de gedachte er aan dat mijn boekhouding in zeer kundige en betrouwbare handen is. Zorgt ervoor dat ik mij 100% kan focussen op het leuke deel van mijn bedrijf.

Met elke vraag op gebied van financiën kan ik bij Rowan terecht. Het geduld en de bereidheid mee te denken in mijn vraagstukken getuigen van een zeer betrokken & professionele partij waarvan ik de service in mijn netwerk zeker aanraad.

Eefke Postma

Davison's

In ProKun heb ik een partner gevonden die meedenkt, betrouwbaar is en in duidelijke taal kan uitleggen wat er van mij als ondernemer verwacht wordt en waar ik recht op heb. Daarnaast zijn ze altijd bereikbaar en is geen vraag te gek.

Mijn administratie is in kundige handen bij ProKun.

Davison’s